Málaga-vinen "Jarel" fremstilles på vingården Bodegas Almijara i Cómpeta.  Indtil for nylig rynkede kendere på næsen af vinen, og de fleste så vinen som værende et levn fra en svunden tid.  Men i de sidste år er vinen blevet meget populær. Den genvundne popularitet gælder både den traditionelle Málaga-vin, men især nyskabelsen, Molino Real, eller Mountain Wine som den også kaldes selv på disse kanter.  

Jarel og Molino Real er lavet på moscateldruen, og begge fås i flasker á 50 cl. Førstenævnte finder man hos de fleste vinforhandlere og i mange supermarkeder, mens sidstnævnte kan være en kunst at opspore, end ikke på vingården kan man købe den. Jarel, der laves både som lys, sød vin og som en mørkere vin lavet på tørrede druer, eller rosiner, er glimrende til desserter og oste.

 

Så du "Annemad i Spanien" på DR2 i foråret 2010 ?  Fantastisk inspirerende program fra Andalusien og Anne kørte hver gang til Malaga for at købe ind i de store haller. 

Åbent dagligt 8-13, udsøgte råvarer, kæmpe udvalg og til rigtig gode priser.  Lidt lagt at køre for blot at købe ind, men bestemt et besøg værd hvis i er i Malaga.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk