I Nerja findes nogle fantastiske drypstenshuler.  De blev fundet i 1959 og er bestemt et besøg værd.  Nogle gange opføres der ballet eller klassisk koncert i hulerne.

Frigiliana er den hvide bjergby til Nerja.  En pragtfuld lille by med små smalle stræder, byen vandt for nogle år siden konkurrencen 'Den smukkeste landsby i Andalusien"

Alhambra i Granada.  Tag en dag ud af kalenderen og kør de ca 2 timer til Granada.  Alhambra er et af de mest fantastiske arabiske bygningsværker.  Umiddelbart kan det undre, at noget af det smukkeste arabiske arkitektur i verden skal findes i Europa. Men næsten 800 år af Spaniens historie er domineret af arabisk kultur, og derfor kan det måske snarere undre, at det ikke præger landet mere.

 

Malaga Alcazaba     Malaga bullring    Malaga havn

Umiddelbart skulle man måske tro at Malaga er fyldt med turister, men det er den ikke.  Malaga er en pragtfuld smukt renoveret by.   For dem der har lyst til tyrefægtning, kan det opleves i byens arena.  En fodboldkamp på El Statio del Futbol kan også varmt anbefales.  Sidst, men ikke mindst, gå ikke glip af et besøg på det nyrenoverede Museo Picasso.  Et meget smukt museum i Picassos fødeby.

De arabiske bade bør du også aflægge et besøg for at nyde den rolige stemning midt i byen. Kig evt indenfor på webadressen www.elhammam.com 

"Puente Nuevo" Ronda

Vil i på længere ture er Ronda (ca 3 timer) fantastisk, byen er bygget på en klippe spalte.

Gibraltar - ca 2 timers kørsel

 

Den 24. marts 2011 åbnede det nye Thyssen Museun i Malaga. Læs mere på dette link:

http://www.rtve.es/noticias/20110302/museo-thyssen-malaga-abrira-puertas-25-marzo/412729.shtml 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk