VILLA JUSTO er vores sommerhus, som du kan leje.  Det ligger i de andalusiske bjerge circa 1 times kørsel øst for Malaga lufthavn.  Her er vid udsigt over middelhavet (ca. 5 km. i fugleflugts linie) og bjergene.

Nærmeste by er Competá, med ca. 3000 indbyggere.

VILLA JUSTO var oprindelig en gammel æselstald.  Signor Justo købte den i 50'erne og byggede stalden om til beboelse.  Her skulle han bo med sin kommende hustru der skulle komme fra Brasilien.  Han var meget forelsket og ville at hans elskede skulle have det mest vidunderlige hus, der skulle være det skønneste lysindfald i alle rum.  Da huset endelig var færdigt og Signor Justo var klar til at hente sin forlovede, havde hun desværre skiftet mening og ville alligevel ikke forlade Brasilien.  I 1998 solgte han huset til fam. Lengling der byggede om og byggede til, lavede skønne terrasser mod havet og mod bjergene.  Og ikke mindst, de lavede den skønne store pool (5x12 mtr).

Huset set fra vejen

Efter lang tids søgen, og mange rejser til Andalusien, fandt vi endelig det rigtige og i 2005 købte vi Villa Justo af fam. Lengling.  I 2006 indrettede vi gæstehus i garagen.  Nu har vi 8 sovepladser, og 2 familier kan nemt holde ferie sammen i Villa Justo.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk